Galeria de fotos

  • justor
  • justor
  • thumbnail
  • thumbnail
  • thumbnail
  • thumbnail
  • thumbnail

Talleres Trepat S.A.

Fabricants des de 1946

Tallers Trepat fa més de mig segle que, amb la seva marca JUSTOR, treballa constantment per tal d'aconseguir una posició de lideratge com a fabricant de frens retenidors, tancaportes i frontisses amb molla.

El nostre equip orienta el seu treball per a mantenir la màxima fidelitat dels nostres clients, i això ho aconseguim treballant amb uns criteris d'alta qualitat que ens permeten obtenir una línia de productes totalment garantits i de perfectes acabats.

Història

Valentí Trepat i Mañosa va fundar Tallers Trepat a l'agost de 1946 en un petit local de Barcelona. Inicialment, va dedicar la seva activitat al desenvolupament de maquinària tèxtil al costat del seu pare Josep Trepat i Marcet.

Transcorreguts deu anys, Valentí Trepat va començar a pensar en un altre tipus de producte. Va detectar que als fabricants espanyols d'ascensors els faltava un fre retenidor per a les seves portes i va analitzar el millor model d'aquestes característiques que es realitzava a l'estranger. I no va parar fins a desenvolupar-ne un de més perfeccionat. Aviat es va dictar una normativa que obligava a què tots els frens retenidors per a portes d'ascensor fossin metàl.lics, com els de Tallers Trepat.

Productes JUSTOR

Valentí Trepat va batejar amb el nom de JUSTOR la gamma de frens retenidors de portes de Tallers Trepat per dos motius molt obvis: perquè frenen la porta just en el moment en què és a punt de tancar-se, i perquè la deixen ajustada contra el marc.

Al principi, els productes JUSTOR comprenien només models de frens retenidors per a portes normals i d'ascensor. Posteriorment, la gamma es va ampliar amb els perns, les frontisses i els tancaportes hidràulics.

Els perns i les frontisses amb molla JUSTOR fan servir un sistema de funcionament patentat. Mentre la resta de fabricants ofereix solucions basades en un ressort espiral, els models de Tallers Trepat es basen en làmines d'acer que treballen per torsió. Aquesta innovació va ser guardonada amb el premi de disseny "Delta d'Or ADI-FAD" el 1980.

Futur

A Tallers Trepat tenim clar que no ens podem limitar al mercat nacional. Ni tan sols a l'europeu. El món és, des de fa temps, el nostre gran mercat. I per tal de ser competitius a nivell mundial, seguirem sent tan exigents amb nosaltres mateixos com ho hem estat fins ara.

Talleres Trepat ISO 9001 des de 2001.

justor